Over Andra


Vanaf wanneer durf je jezelf ‘beeldend kunstenaar’ te noemen? Voor Andra Versteeg (1984) kwam dat moment toen zij voor de eerste keer mocht exposeren in het bedrijvenverzamelcentrum waarin haar atelierruimte zich destijds bevond. Vanaf dat moment wist ze dat dit niet zomaar een hobby is, maar dat het schilderen erg nauw aansluit op haar levensmissie. Haar schilderijen hebben in haarzelf van alles losgemaakt. Ze heeft het verleden verwerkt, heeft frustraties geuit, is blij en verliefd geweest, allemaal met een kwast in haar hand.


Naast haar eigen werken, maakt Andra ook schilderijen in opdracht. Samen met de klant beslist zij van tevoren welke afmetingen, thema en kleuren het schilderij mag krijgen. Tevens wordt van tevoren de prijs bepaald. Een absolute voorwaarde voor het maken van een schilderij voor een ander, is het vertrouwen in Andra’s vrijheid.


Bovendien zijn via deze site ook de prachtige werken te bekijken van Andra’s getalenteerde nichtje Melissa Versteeg. Melissa laat met haar 17 jaar al enorme vaardigheden zien. Wanneer zij tekent of schildert, is haar hoofd even stil en werkt ze alleen met haar hart en handen. En dat is prachtig om te zien. Ook Melissa werkt in opdracht.


Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar Andra.